Weekmenu

Van 23/02tem26/02

Voorgerecht
Cappucino van Langoustines-noordzeecrab-Kerry  9.00 €
of
Bouillabaisse-toast-rouille-kaas 12.00 €

Hoofdgerecht
Catch of the day( Griet)sjalot-peterselie-tomaat Dugléré  20.00 €

Weekendmenu 

Van 26/02tem 28/02
Prijs: 45.00 €

Voorgerecht
Hopscheut-Brandade-Hoeve-ei-Handgepelde Garnalen-Hommelbier 

Hoofdgerecht
Gegrilde Griet-Risotto met Paddenstoelen-Nantua- saus 

Dessert

rijstvlaai-elexiercreme

AAN DE KAART

Voorgerechten

  • Brandade-hoeve-ei-handgepelde-garnalen-hommelbier 14.00/Hopscheuten 24.00
  • Mini noordzeebouillabaisse –toast-rouille 15.00€/L
  • 1/2 Kreeft- citroenboter-  25.00€
  • Catch of the day (Griet) risotto-paddenstoelen-nantua-saus  -20.00€/23.00

Hoofdgerechten

  • Noordzeebouillabaisse –toast-rouille 32.00
  • ouderwets Haantje in rode wijn-Dragon-Rozemarijn 17.00
  • kalfsblanquette-vroege poldergroentjes-aardappelkroketjes 22.00
  •  Catch of the day (Griet) risotto-paddenstoelen-nantua-saus 23.00

Hoe bestellen?

Per telefoon

Bel ons op 058 51 18 55 met jouw bestelling

Per e-mail

Mail jouw bestelling naar info@dekelle.be

Tijdstip

Ten laatste één dag voor de afhaal om 17u. (bv: dinsdag 16:00 bestellen = woensdag afhalen)

Afhalen

Afhalen doe je via afspraak met ons, om de bedeling goed en ordenterlijk te laten verlopen, en de corona-maatregelen te respecteren