Weekmenu
Van 13/01tem15 /01
Voorgerecht
Cappucino van Langoustines-Garnaal-Kerry 9.00 €
of
Bouillabaisse-toast-rouille-kaas 12.00 €
Hoofdgerecht
Catch of the day (Schelvis )sjalot-peterseie-tomaat Dugléré 20.00 €
Weekendmenu
Van 16/01tem 17/01
Prijs: 45.00 €
Voorgerecht
Tarbotmoussline--Langoustine-spinazie-eekhoorntjesbrood-Nantua
Hoofdgerecht
Tong-sjalot-peterselie-tomaat-(Dugléré)-Hertoginneaardappel
Dessert
chocolade-kers-mascarponé-caramel
AAN DE KAART
Voorgerechten
- Artisanale Garnaalkroketten - 05.00€/STUK
- Mini noordzeebouillabaisse –toast-rouille 15.00€
- 1/2 Kreeft- citroenboter- 25.00€
- Catch of the day (schelvis) sjalot-peterelie-tomaat-(Dugléré)20.00€
Hoofdgerechten
- Noordzeebouillabaisse –toast-rouille 32.00€
- ouderwets Haantje in rode wijn -Rozemarijn-dragon 17.00
- Catch of the Day(Tong)sjalot-peterselie-tomaat(Dugléré) 28.00