Weekmenu

Van 24/11 tem27 /11

Voorgerecht
pompoenvélouté - gelakt buikspek - linzen 6.00 €
of
Cappuccino - langoustines- kreeft 12.00 €

Hoofdgerecht
Catch of the day (pladijs)brandade van-wintergroentjes 20.00 €

Weekendmenu

Van 28/11 tem 29/11
Prijs: 45.00 €

Voorgerecht
Kreeft-Sintjakobsnoot-Langoustines-spinazie-champagne

Hoofdgerecht
Fazanttenhen-Witloof-peertje-Gratindauphinois

Dessert
TARTE TATIN

AAN DE KAART

Voorgerechten

  • winterconsommeé– Fazant-sherry - 12.00€
  • Mini noordzeebouillabaisse –toast-rouille 15.00€
  • Langoustines-Sintjakobsnoot-kreeft-spinazie-champagne20.00€
  • Catch of the day (pladijs) brandade-wintergroentjes 18.00€

Hoofdgerechten

  • Noordzeebouillabaisse –toast-rouille 32.00€
  • ouderwets Haantje in rode wijn -Rozemarijn-dragon 17.00
  • Catch of the day (pladijs) brandade van-wintrgroentjes22.00
  • Stoofpotje van hert en haas-gratin –dauphinois-peertje-veenbesjes 25.00€

Hoe bestellen?

Per telefoon

Bel ons op 058 51 18 55 met jouw bestelling

Per e-mail

Mail jouw bestelling naar info@dekelle.be

Tijdstip

Ten laatste één dag voor de afhaal om 17u. (bv: dinsdag 16:00 bestellen = woensdag afhalen)

Afhalen

Afhalen doe je via afspraak met ons, om de bedeling goed en ordenterlijk te laten verlopen, en de corona-maatregelen te respecteren