Gastronomie in het "kleine zeetje"!

Chef Thierry Cornelis, geboren en getogen Koksijdenaar, kind van de zee en leraar aan de hotelschool "Ter Duinen"  en Tjörven Ghysdael, de vrouw des huizes, zijn uw gastheer en gastvrouw in De Kelle.  Het ‘kleine zeetje' is een thuishaven geworden voor iedereen die houdt van al het lekkers dat de Noordzee en de Polders te bieden hebben.



Vertrekkend vanuit een klassieke basis speelt de chef creatief in, op de wisseling van de seizoenen / de tijd van het jaar, met extra zonnige en zuiderse toetsen in de zomer en eigen verse regionale seizoensproducten in de winter.

De Kelle bestaat ondertussen anderhalf decennium, waarbij de passie voor de keuken en de service almaar is toegenomen.
Maandelijks puzzelen we verschillende menu's in elkaar, die met veel zorg en liefde worden bereid met veel respect voor het seizoen, de terroir en de fijne grondstoffen.


Als gast kunt u een keuze maken uit:

De lunch*

2 gangen met koffie volgens marktaanbod aan €28.00,
2 gangen, dessert en koffie € 38.00
Elke middag van maandag t/m zaterdagmiddag.

Het dinner*

2 gangen, dessert en koffie € 38.00
Elke avond van maandag- t/m vrijdagavond.
Met passende wijnen: + €17.00

Het vissersmenu*

4 gerechten en dessert € 77.00
met passende wijnen € 98.00

De lunch

2 gangen met koffie aan € 27 elke weekdag volgens  marktaanbod.


* Het menu wordt geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel.

De Kelle beschikt over een fraai stukje Provence in het centrum van Koksijde. 
In de Kelle kan u bovendien tafelen in een fraai stukje natuur: op een zonovergoten terras, te midden de bloemenpracht, onder de druivelaar en rozelaar, met het speelse geklater van het water op de achtergrond. Gault&Millau selecteerde onze terras als één der mooiste in de Benelux.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.


Thierry en Tjörven

  • ikke in de tuin1 zw

  • DSC_3571

  • carpaccio coq april 16 super

  • _MG_4791 gif

  • DSC_3583

  • DSC_0033a

  • _MG_4788 zw gif

  • 002b_thumb