Op zaterdagavond houden we de kaart gesloten
 

Voorgerechten

SINT-JAKOBSMOSSEL
Gerookte paling – avocado – jalapeno – radijs – biet – komkommer
24.00

BOUILLABAISSE

Toast – rouille
18.00

OESTER

Platte Zeeuwse     -   Gillardeau
½ dozijn op ijs
32.00
½ dozijn  -  Champagne
40.00

KREEFT                

(min 2 cts – prijs pp)
In “green egg” gegaard – aromaten – groene kruiden – “à l’armoricaine”
35.00

Hoofdgerechten

ZEETONG
(min 2 cts – prijs pp)
Gepocheerd “à la normande”– garnalen – mosselen – oester – langoustine
45.00
Gebakken – hoeveboter – champignons – tomaat –  karnemelksmeus 
40.00

TARBOT   

Op graat gebakken – gegrild – gepocheerd – met garnituur
45.00

Bouillabaisse

(min 2 cts – prijs pp)
toost en rouille
40.00

PATRIJS

Ganzenlever – witloof – butternut – kool – truffel 
38.00

HERTEKALF

Bospaddestoelen – schorseneer – raapjes – peen – kweepeer
40.00



Desserts

DAME BLANCHE
9.00

GRATIN MET CHAMPAGNE
seizoenfruit – vanilleroomijs (min 2cts)
12.00

MOELLEUX VAN CHOCOLADE
seizoenfruit – vanilleroomijs
12.00

DOYENNE PEER
“Belle Hélène” révisitée
12.00

DOYENNE PEER 
Chocolade – babbelute – munt
12.00

IRISH COFFEE
15.00

KAAS
uitgelezen door kaasmeester “Van Tricht”, met glaasje wijn
15.00